Over mij

Ardie van der Steen

Ik ben Ardie van der Steen, geboren en opgegroeid in Veghel. Al heel jong wist ik dat ik diëtiste wilde worden. In 1981 ben ik in Nijmegen afgestudeerd.
Na de opleiding ben ik gedurende twee jaar als dietiste werkzaam geweest bij een firma in medische en sportvoeding. En erna nog enkele jaren bij een saunabedrijf met fitnessgedeelte in Eindhoven. Daar hebben we een start gemaakt met een Modifast-kuurkliniek.

1986 is het jaar dat Jeannette van den Bogaard en ik ons Voedingsadviesbureau hebben opgericht, met 2 vestigingen: een in Veghel en een in Keldonk. Dat is nu al weer 36 jaar geleden! Van 2003 tot 2014 heb ik tevens een baan als diëtiste bij Pantein thuiszorg gehad. Vanaf die tijd tot nu toe houd ik wekelijks spreekuren bij yogaplaza Oss en in het Gezondheidscentrum van Berghem.

Per 1 januari 2020 is Jeannette uit het Voedingsadviesbureau gestapt om te gaan genieten van haar vrije tijd.

Diëtiste is mijn vak en ik vind het nog steeds super!

Zwemmen is mijn sport en dat doe ik al ruim 15 jaar bij Nautilus in Veghel. Het is een heerlijke inspanning en het geeft een ontspannen gevoel achteraf. Mijn conditie blijft op een leuke manier op peil, tenminste als ik twee keer in de week kan gaan. Daarnaast vind je me regelmatig in een sportschool om mijn spierkracht te behouden. Verder ben ik IVN Natuurgids in Veghel, dat geeft me ook veel energie! Evenals mijn tuin aan huis.

In Coronatijd heb ik mijn regio op de fiets (geen e-bike) ontdekt. Tochten van 50-80 km brachten me op prachtige plekjes in Noord-Oost-Brabant. Heerlijk!